IFS Broker

IFS (International Featured Standards) is een certificatiesysteem dat zorgt voor de voedselveiligheid van producten. Bravo Foods is gecertificeerd voor de IFS Broker norm.

ifs-broker

Klik hier voor het IFS certificaat.

Biologisch

Bravo Foods is als schakel binnen de keten gecertificeerd voor de biologische standaard voor de Europese biologische wetgeving. Een onafhankelijke organisatie houdt in opdracht van de overheid toezicht op de biologische productie. In Nederland is Skal Biocontrole de controlerende instantie; te herkennen aan het nummer NL-Bio-01 (www.skal.nl).

Klik hier voor het Skal certificaat.

Feed Safety

GMP staat voor ‘Good Manufacturing Practices’ (goede wijze van produceren). In 1992 is het huidige GMP+ Feed Certification scheme daarmee gestart. Daarna heeft het zich ontwikkeld tot een volwaardig certificatieschema door integratie van ISO-kwaliteitmanagementeisen, HACCP en andere elementen.
De + staat voor de integratie van HACCP: ‘Hazards Analysis and Critical Control Points’. Een GMP+-certificaat zorgt voor een kwalitatieve verdieping voor elke ondernemer die in aanraking komt met de internationale diervoederindustrie.

Klik hier voor het GMP+ certificaat.